Az Uniós Fejlesztések Nyílt Napjának következő állomásai: Győr és Veszprém
2016. november 10. 12:33

Az elmúlt 12 évben több tízezer uniós fejlesztési projekt zárult sikerrel Magyarországon. Fejlődött az ország, munkahelyek százezrei jöttek létre, cégek ezrei tudtak sikeresen fejleszteni, számos városban és faluban épültek vagy újultak meg intézmények, közterületek. Az uniós fejlesztések története ma már sikertörténet Magyarországon. Bármerre járunk hazánkban, mindenütt találhatunk olyan megvalósult projekteket, amelyek az uniós fejlesztési programoknak köszönhetik az eredményeiket. 

A siker közös és azt szeretnék, ha a siker örömében minél többen osztozhatnának. Idén immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre az Uniós Fejlesztések Nyílt Napja című programsorozat, melynek keretében az európai uniós támogatásból megvalósult több tízezer fejlesztés közül a legizgalmasabbak kulisszatitkaiba tekinthetnek be az érdeklődők. Október 29. és november 20. közötti hétvégéken országszerte várják a látogatókat.


Ebben az időszakban minden uniós fejlesztési régióban tartanak egy-egy nyílt napot. A kiemelt helyszínek mellett az adott napon a régió más pontjain is érdekes és izgalmas programok várják az érdeklődőket.

 

Időpont: 2016. november 12.
Helyszín: Mobilis Interaktív Kiállítási Központ, Győr

/storage/files/files/2016/Miniszterelnokseg_Unios_Forrasok_Nyilt_Napja_20161112,pdf típusú fájlRészletes program

 

 

Időpont: 2016. november 13.
Helyszín: Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ

/storage/files/files/2016/Miniszterelnokseg_Unios_Forrasok_Nyilt_Napja_20161113,pdf típusú fájlRészletes program