Újabb ingyenes képzések Mezőtúron
2014. november 11. 11:05

A kézművesség, a helyi termékek a szociális szövetkezetekben, az esélyegyenlőség és a szociális gazdaság témáiban rendeznek képzéseket Mezőtúron 2014 novembere és 2015 januárja között.

Kézművesség a helyi gazdaságban, Az esélyegyenlőség szempontjai a helyi gazdaság szervezésében, Helyi termékek fejlesztése és termelése szociális szövetkezeti keretben, valamint Szociális gazdaság szervezeteinek lehetőségei a helyi termékek előállításában címmel rendeznek képzéseket Mezőtúron. Az ingyenes tréningeket 2014 novembere és 2015 januárja között rendezik meg.

A képzési programon való részvétel ingyenes és támogatott (tananyagot, étkezést és szükség esetén szállást biztosítanak). A résztvevőkkel felnőttképzési szerződést kötnek.  A mezőtúri Oktatási Centrumban (Mezőtúr, Petőfi tér 1.) működő Gál Ferenc Főiskola a Helyi termékekre, helyi szolgáltatásokra alapozott jó gyakorlatok feltérképezése és hálózatba szervezése Jász-Nagykun-Szolnok megyében című LEADER térségek közötti együttműködési projekttel valósítja meg a programokat.

További információk az egyes képzésekről és a jelentkezési lap a cikk alján csatolmányként érhető el.

Képzések

 

Képzési program - Kézművesség a helyi gazdaságban

 

Képzési program - Az esélyegyenlőség szempontjai a helyi gazdaság szervezésében

 

Képzési program - Helyi termékek fejlesztése és termelése szociális szövetkezeti keretben

 

Képzési program - Szociális gazdaság szervezeteinek lehetőségei a helyi termékek előállításában

 

Jelentkezési lap

 

 

Linkelő: NAKVI