A Tempus Közalapítvány projektmenedzsment képzést indít
2015. július 23. 12:07

A Tempus Közalapítvány 2015. augusztus 24-én projekttervezés, pályázatkészítés, projektvégrehajtás kurzust indít Budapesten. A képzés célja, hogy a résztvevők képesek legyenek eredményesen projekteket kezdeményezni, célokat megfogalmazni, folyamatokat megtervezni, hatékonyan gazdálkodni az idővel, hatékonyan kommunikálni a partnerekkel, és értelmezni tudják a projektek, pályázatok, közbeszerzési eljárások jogi hátterét. A képzési program 60 órás. Jelentkezési határidő: 2015. augusztus 3.

A képzés az egyik legeredményesebb szakmai készségfejlesztő program, amely során a résztvevők uniós és hazai projekteken edzett oktatóktól kapnak gyakorlati támogatást abban, hogy miképp tudnak:

- eredményesen projekteket kezdeményezni és szervezetüket új feladatokra felkészíteni;

célokat és elvárásokat megfogalmazni;

folyamatokat megtervezni, irányítani és értékelni;

a projekt során a hatékony időgazdálkodásra;

a partnerekkel hatékony kommunikációra;

a projekttel kapcsolatos kockázatok kezelésére;

a projektek humán aspektusainak sikeres kezelésére;

a projektek és pályázatok pénzügyi aspektusainak szabályos és hatékony kezelésére;

a projektek, pályázatok, közbeszerzési eljárások jogi hátterének értelmezésére, a törvényi előírásoknak megfelelő ajánlatok készítésére, eljárások előkészítésére, lefolytatására, utógondozására. 

A kurzus 60 tanórás, 7 napos, egyéni tanácsadással egybekötött felnőttképzési program, melyet az oktatók és a jelentkezők igényeihez igazodva a nyári szabadságok után, 2015. augusztus 24-25-én fognak indítani. A további képzési alkalmak szeptember 14-15-16-én, október 5-6-án lesznek.

Jelentkezési határidő: 2015. augusztus 3. hétfő

A jelentkezéseket augusztus 3-án, hétfőn zárják, az utána lévő két hétben már a képzés konkrét előkészítésén, az igényfelmérésen, valamint a tananyagok csoportra szabásán dolgoznak.

 

Forrás: Tempus Közalapítvány