Integrált és multidiszciplináris gyermekközpontú megközelítések támogatása a gyerekek elleni erőszak területén
2016. július 19. 13:26

A REC Program konzorciumi pályázatot hirdet a következő témában: az integrált és multidiszciplináris gyermekközpontú megközelítések támogatása a gyerekek elleni erőszak területén (mint például a Children House modellek, Barnahus). Célja, hogy segítse az Uniós törekvések kiegészítését a gyermekjogi és a gyermekvédelmi területeken, valamint támogassa az egységes gyermekbiztonsági rendszerek munkáját. A pályázat 2016. szeptember 13-tól lesz nyitott. Határidő: 2016. december 13.

A pályázat célja, hogy támogassa az integrált és multidiszciplináris gyermekközpontú megközelítéseket a gyerekek elleni erőszak területén (mint például a Children's House modellek, Barnahus) összhangban az Unió 2012/29/EU számú irányelvével, mellyel hozzájárulhat a gyermekek elleni erőszakos esetekhez kapcsolódó nyomozási eredmények javításához, valamint az igazságügyi eljárások felügyeletéhez, nyomon követéséhez.

A pályázat célja, hogy segítse az Uniós törekvések kiegészítését a gyermekjogi és a gyermekvédelmi területeken, valamint támogassa az egységes gyermekbiztonsági rendszerek munkáját.

A pályázat 2016. szeptember 13-tól lesz nyitott.

A pályázat részletes leírása a Pályázatok magyarul honlapon érhető el.