Tisza-parti Nyár
2016. július 15. 11:22

Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ idén is megrendezi hagyományos Tisza-parti Nyár című rendezvénysorozatát Szolnokon. A város lakói esténként három hétvégén át szórakozhatnak a Hild téren. Időpont: 2016. július 15-30. 

Július 15-16.

Akikért a zene szól emlékkoncertet rendeznek július 15-16-án 16.00 órától, az égi zenekarba távozott szolnoki zenészek tiszteletére. Nagy örömére szolgál az Aba-Novák Agóra Kulturális Központnak, hogy felkarolhatta a nemes kezdeményezést. Szolnoki és a városból elszármazott zenészek közreműködésével igazi örömzenélést és egyedi formációkat láthat és hallhat a kedves érdeklődő közönség a László Béla és az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ társszervezésében.  Az emlékkoncert mellett búcsúkoncertet ad a város legnépszerűbb zenekara, a több mint 50 éves Integrál. 
Július 23.


Július 23-án, szombaton folytatódik rendezvény 17.00 órától 24.00 óráig. Ezen a délutánon lesz Zumba Mezei Eszterrel, majd fellép a Maxisun. Az est sztárvendége a Kállay Saunders Band lesz éjfélig, pedig Dj Eszenyi gondoskodik a jó hangulatáról.Július 30. 

Ezen a szombaton már délután 15.00 órakor megkezdődnek a programok. Lesz Garage Fesztivál. Fellép Ed Philips and the Memphis Patrol valamint fergeteges koncertet ad a közel 40 éves Karthago. Éjszaka utcabál Dj Hám Tibivel.

 


Forrás: Aba-Novák Agóra Kulturális Központ