Kapunyitogató Bekölcén
2015. július 23. 14:24

A Nemzeti Művelődési Intézet Heves Megyei Irodája Bekölcén tartotta következő Kapunyitogató Programját július 18-án. Az egész napos programnak a Művelődési Ház és annak tágas udvara adott otthont. A meleg nap folyamán különböző változatos programokat kínáltak a szervezők.

A délelőtt folyamán a Baba-Mama Életmód Alapítvány tartott mozgásos foglalkozást kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Tűzmedve Hagyományőrző Kulturális Egyesület hagyományainkról tartott előadást, ezen kívül történelmi fegyverbemutatón, íjászaton és kézműves foglalkozásokon vehettek részt folyamatosan az idelátogatók.

 

 

Délután Varga Miklósné versekkel és elbeszélésekkel, az egercsehi asszonykórus dalokkal, a bekölcei óvodások zenés műsorral, a helyi szervezők pedig kemencében sült lángossal várták a közönséget. A program zárásaként Szél Anikó és Sztaniszláv előadásában örökzöld musicaleket és operetteket adtak elő. A nap zárásaként a fiatalokat retro disco várta. A program a Nemzeti Művelődési Intézet Heves Megyei Irodája és Bekölce Község Önkormányzatának együttműködésében valósult meg.