Erdőkövesd is kaput nyitogat
2015. szeptember 18. 17:00

Rákóczi Péter Ifjúsági FúvószenekarSzeptember 26-án Erdőkövesden tartja következő Kapunyitogató programját a Nemzeti Művelődési Intézet Heves Megyei Irodája. A rendezvényen változatos kulturális programokat kínálnak a szervezők.Közvetlenül a megnyitó után a legifjabbak lépnek színre: a helyi óvodások és iskolások készülnek kedves, tartalmas műsorral.

A Tűzmedve Hagyományőrző Kulturális Egyesület egy figyelemre méltó előadás keretében ismerteti meg az idelátogatókat a hagyományainkkal, ezzel párhuzamosan történelmi fegyverbemutatóra, íjászatra és kézműves foglalkozásokra is lehetőség adódik a közreműködésükkel. „Zenés állatvilág” címmel egy óriási képeskönyvből mesél a Lóczi Színpad, miközben a Baba-Mama Életmód Alapítvány családi, rekreációs, valamint sport programokkal érkezik a falu mindazon lakóihoz, akik a téli pihenő előtt még alaposan át szeretnék mozgatni tagjaikat.

 

Kora este a Rákóczi Péter Ifjúsági Fúvós Zenekar, majd a helyi Nyugdíjas Egyesület lép színpadra az erdőkövesdi publikum előtt, záró programként pedig bemutatkozik a salgótarjáni KiViSzI Színházi Műhely. Az idelátogatóktól egy hangulatos tűzgyújtással köszönnek el rendezők.

 

A program a Nemzeti Művelődési Intézet Heves Megyei Irodája és Erdőkövesd Község Önkormányzat együttműködésében valósul meg.

 

Laczkó Szilvia

közösségi koordinátor