Újra lehet pályázni a Minősített Közművelődési Intézmény Címre
2015. április 07. 13:14

Újra lehet pályázni a Minősített Közművelődési Intézmény Címre

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma idén ötödik alkalommal hirdet pályázatot a Minősített Közművelődési Intézmény Cím és a Közművelődési Minőség Díj elnyerésére. Az elismerések odaítélésének célja a közművelődési tevékenységet végző intézmények minőségorientált működésének ösztönzése és a közművelődési minőségfejlesztés eredményeinek elismerése.

A Minősített Közművelődési Intézmény Cím azoknak a közművelődési intézményeknek adományozható, amelyek a közművelődés minőségfejlesztésének alkalmazásával kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. 2014-ben 15 szervezet nyerte el Minősített Közművelődési Intézmény Címet.

A Közművelődési Minőség Díjat az a kiemelkedő teljesítményt nyújtó közművelődési szervezet veheti át, amely rendelkezik a Minősített Közművelődési Intézmény Címmel. Az idei kitüntetett a Corvin Művelődési Ház (Budapest).

 

A pályázati szándékot az Előjelentkezési lap kitöltésével és a minősítési eljárásért fizetendő díj befizetését igazoló bizonylat másolatával – legkésőbb a pályázati kiírásnak az Emberi Erőforrások Minisztériuma honlapján való megjelenését követő 30 napon belüli (2015-ben legkésőbb május 7-éig) postai feladási dátummal kell jelezni a Szakmai Minősítő Testületnek címzett, a Nemzeti Művelődési Intézet címére küldött levélben (1011 Budapest, Corvin tér 8.). 

 

A pályázatok részletes feltételei elérhetőek a következő linkeken:

 1.

Pályázati dokumentáció a „Minősített Közművelődési Intézmény Cím” elnyerésére

 

Pályázati dokumentáció a „Minősített Közművelődési Intézmény Cím” elnyerésére (word)

/storage/files/files/MKIC_palyazat_2015,docx típusú fájlMKIC pályázati űrlap 2015

 

2.

Pályázati dokumentáció a „Közművelődési Minőség Díj” elnyerésére

 

A címet és a díjat 2016-ban is a magyar kultúra napján adja át az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

 

Kapcsolódó doksumentum:

FOGALOMTÁR a „Minősített Közművelődési Intézmény Cím” és a „Közművelődési Minőség Díj” elnyerésére benyújtott pályázatokhoz

/storage/files/files/2015/Fogalomt__r_2015_v__gleges_20150310,pdf típusú fájlFogalomtár 2015