A júliusi és augusztusi Ügyvitel Bajnoka vándordíjat egyazon kolléga nyerte
2016. szeptember 15. 17:25

A júliusi és augusztusi Ügyvitel Bajnoka vándordíjat egyazon kolléga nyerte

Az elmúlt évben a Nemzeti Művelődési Intézet innovatív szakmai motivációs rendszert dolgozott ki az országos irodahálózatán belül, ügyviteli területen dolgozó szakemberek részére. A 2015-ben alapított „Az ügyvitel bajnoka” vándordíjat minden egyes lezárt hónap után a Nemzeti Művelődési Intézetben dolgozó azon ügyviteli szakember kapja, aki elkötelezettségével, szakmai felkészültségével és rátermettségével kiemelkedő teljesítményt nyújtott a tárgyhónapban.

2016. szeptember 14-én, Szarvason, a Nemzeti Művelődési Intézet szakmai napjain került átadásra az „Ügyvitel Bajnoka” vándordíj.

Ez alkalommal kiemelkedő munkájáért Lengyel Miklós Lászlóné – munkatársainak: Gyöngyi – a Nemzeti Művelődési Intézet Békés Megyei Irodájának gazdasági vezetője kapta az elismerést.

 

Gyöngyi július-augusztus hónapban a saját feladatain túl ellátta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei módszertani irodában is a gazdasági feladatokat, mivel jelenleg ott nincs gazdasági vezető. Helytállása, magas szintű szakmaisága példaértékű.

Az alapított díj szabályai szerint a 2016. év Ügyvitel Bajnoka az a munkatárs lesz, aki két alkalommal is bajnok lesz az év során. Gyöngyi ezt az elismerést is magáénak tudhatja, hiszen Ő már biztosan az év bajnoka is.

 

Gratulálunk a Bajnoknak!