Gyógynövényekkel az egészségért - előadás Tatabányán

Időpont: 2016. november 23. 17:00 - 2016. november 23. 19:00
Rendezvény hatóköre, jellege: lakossági - ismeretterjesztés
Célcsoport: Felnőtt
Régió, megye: Közép-Dunántúl, Komárom-Esztergom

Rendező szerv


Rendezvényszervező:

A Vértes Agorája, Tatabánya

Cím:

2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 1.

Telefonszám:

+36-34 600-450

Helyszín


Cím:

2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 1.

Intézmény (szervező):

A Vértes Agorája, Tatabánya

Intézmény vezetője:

.

Telefonszám:

+36-34 600-450

E-mail cím:

E-mail mutatása

Gyuri bácsi a gyógynövények elhivatott és elkötelezett népszerűsítője. Fizikai és szellemi frissessége nagymértékben köszönhető ezeknek a gyógyító növényeknek. Megelőzésre és kezelésre is érdemes gyógyteákhoz nyúlnunk, ebben segít előadása, amelyben szó lesz többek között az anyagcserefolyamatokról, az emésztőrendszerről, a szív és érrendszer gyógynövényeiről. Gyuri bácsi a tapasztalatait örömmel osztja meg a hallgatósággal, és reméljük ezen az előadáson is sok hasznos és érdekes dolgot fognak tanulni. Az előadást megelőzően és azt követően vendégeknek lehetősége lesz Gyuri bácsi különleges teakeverékeinek, a Györgytea termékeinek megvásárlására.

 

 Forrás: A Vértes Agorája

Gyuri bácsi a gyógynövények elhivatott és elkötelezett népszerűsítője. Fizikai és szellemi frissessége nagymértékben köszönhető ezeknek a gyógyító növényeknek. Megelőzésre és kezelésre is érdemes gyógyteákhoz nyúlnunk, ebben segít előadása, amelyben szó lesz többek között az anyagcserefolyamatokról, az emésztőrendszerről, a szív és érrendszer gyógynövényeiről. Gyuri bácsi a tapasztalatait örömmel osztja meg a hallgatósággal, és reméljük ezen az előadáson is sok hasznos és érdekes dolgot fognak tanulni.

 

Az előadást megelőzően és azt követően vendégeinknek lehetősége lesz Gyuri bácsi különleges teakeverékeinek, a Györgytea termékeinek megvásárlására.