Elkezdődtek a szolgáltatásfejlesztési modellek képzők képzései
2014. december 18. 14:54

A Nemzeti Művelődési Intézet Többcélú kulturális terek fejlesztése programja keretében a kidolgozásra került 25 szolgáltatásfejlesztési modell első hét modelljével ismerkedtek meg a megyei kulturális koordinátorok. A szerzők, szerkesztők előadásában, illetve tréning keretében készülhettek fel a modellprogramok átadására, a szolgáltató faluházakban történő megismertetésre, a helyi igényekre igazítás, kipróbálás támogatására.

Januártól a 105 nyertes IKSZT többségében elkezdődik a szolgáltatásfejlesztési modellek kipróbálása, munkatársaink újabb kétszer kétnapos oktatási alkalmakon találkozhatnak a modellprogramok szerzőivel januárban.

 

A modellprogramok szakmai vezetői továbbgondolását követően a mentorok is értékelték a modelleket, továbbfejlesztve a szerzői kéziratokat. A helyszíni tapasztalatok beépítése márciustól várható, hogy a projekt keretében kidolgozásra kerülő új szakmai képzéseken már kipróbált, továbbfejlesztett modellprogramokat tanulhassanak meg az érdeklődő IKSZT munkatársak.

 

Intézetünk jelenlegi szakmai képzési kínálatából itt tájékozódhatnak.