Hornyák-Pálmai Éva adatlapja

Személyes információk

Hornyák-Pálmai Éva
Szervezeti egység:Nemzeti Művelődési Intézet Komárom-Esztergom Megyei Irodája
Beosztás:területi koordinátor
Telefonszám:+36-1 611-7480, 30/207-0696
E-mail cím: Megjelenítés

Bemutatkozás

Végzettség: olasz tanár, művelődésszervező
Idegen nyelv: olasz, angol

 

Budapesten születtem, majd Ózdon nőttem fel. Tíz éves koromban lettem tagja az Ózd térségében működő ifjúsági szervezetnek, a Kamaszparlamentnek. A gyermek, - és ifjúkori élményeim pályaválasztásomat is befolyásolták, 2002-ben kezdtem el egyetemi tanulmányaimat olasz-művelődésszervező szakon Debrecenben.

Tanulmányaim végén, 2006-ban lehetőségem volt három és fél hónapot Olaszországban tölteni egy civil szervezetnél, amely hatalmas élményt jelentett számomra. A diplomát követően, 2007-ben hazatértem Ózdra, hogy a megszerzett tudásomat helyben kamatoztassam. 2007-2009 májusa között az Őrhegy Egyesületnél dolgoztam; elsősorban a Kamaszparlament programjait koordináltam. 2008-ban a fiatalok munkájára építve megalapítottuk a KREATIVY Nonprofit Kft-t, ahol ügyvezetői feladatokat láttam el. Munkatársaimmal közösen részt vettem helyi értékekre, elfeledett hagyományokra épülő gazdasági és társadalmi fejlesztési folyamatok kidolgozásában, helyi és nemzetközi kulturális programok, térségi, térségek közötti együttműködések, projektek szervezésében, lebonyolításában, illetve a Művésztanya-Képző és Módszertani Központ létrehozásában is. Ezt a munkát jelenleg önkéntesen segítem.

2010-től szakértői tevékenységet végzek hazai és nemzetközi ifjúsági pályázatok bírálásában.

2012 novemberében Tatabányán folytattam pályafutásomat a József Attila Megyei és Városi Könyvtárban, mint tájékoztató könyvtáros, rendezvényszervező és marketinges munkatárs.

2013 októbere óta dolgozom a Nemzeti Művelődési Intézet Komárom-Esztergom Megyei Irodájában módszertani referensként. A következő területeken veszek részt az iroda munkájában: amatőr művészeti csoportok fejlesztése, Kapunyitogató program, közművelődési statisztika, ifjúsági közösségfejlesztési folyamatok, települési értéktárak, minőségfejlesztés.

Szabadidőmben szívesen önkénteskedek civil szervezetekben és kulturális fesztiválokon.