Bánkutiné Mihalcsik Márta adatlapja

Személyes információk

Bánkutiné Mihalcsik Márta
Szervezeti egység:Nemzeti Művelődési Intézet Veszprém Megyei Irodája
Beosztás:megyei módszertani referens
Telefonszám:30/729-1126
E-mail cím: Megjelenítés

Bemutatkozás

1991-ben végeztem az egri Eszterházy Károly Tanárképző Főiskola történelem-népművelés szakán. További végzettségeim: alapfokú könyvtáros, felsőfokú rendezvényszervező, Minőségfejlesztés a közművelődésben I. modul, eTanácsadó,

1998-ig Szolnokon tanítottam általános iskolában, illetve a tanulók szabadidős tevékenységét szerveztem.

1998-ban költöztem a Dunántúlra és a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. által fenntartott Művelődési Házában kezdtem dolgozni, aminek a vezetője lettem. Nemcsak a város kulturális életét szerveztem, hanem a Manufaktúra magas színvonalú rendezvényeit is 2005-ig.

2006-ban kerültem a Veszprém Megyei Közművelődési Intézethez, ahol a következő területekkel foglalkoztam: tárgyalkotó népművészet (kiállítások, zsűrizések, szakági bemutatók, képzések szervezése), a Kézműves Iskola szervezése és vezetése, roma programok, pályázatírás, rendezvények szervezése.

2009 – 2011 között a várpalotai Szindbád Kulturális és Szolgáltató Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft. közművelődési vezetőjeként dolgoztam. Feladataim közé tartozott a cég kulturális intézményeinek teljes körű irányítása, a városi programok és kiemelt nagyrendezvények szervezése, lebonyolítása.

2011-től a sólyi IKSZT vezetője voltam. Irányítottam a település kulturális életét, rendezvényeket szerveztem, komplex szolgáltatásokat nyújtottam, pályázatokat írtam, a könyvtárat és az EURODESK információs pontot is vezettem.

2013. október 1-től dolgozom a Nemzeti Művelődési Intézet Veszprém Megyei Irodájában módszertani referensként.

Szakmai tevékenységemet az új feladatok iránti nyitottság és a közművelődési tevékenység iránti elkötelezettség jellemzi.