Husz Katalin adatlapja

Személyes információk

Husz Katalin
Szervezeti egység:Nemzeti Művelődési Intézet Komárom-Esztergom Megyei Irodája
Beosztás:módszertani referens
Telefonszám:+36-1 611-7482, 36-30-748-0671
E-mail cím: Megjelenítés

Bemutatkozás

Érettségi után a Magyar Újságírók Országos Szövetségénél (ma Bálint György Újságíró Akadémia) szereztem tervező-szerkesztő szakképesítést. A 24 Óra megyei napilapnál kezdtem el dolgozni, emellett folyamatosan képeztem magam. Előbb reklámügyintéző és marketingmenedzser szakképesítést szereztem, majd 2005-ben a szombathelyi Berzsenyi Dániel Főiskola bölcsészettudományi karán művelődésszervező, nonprofit menedzser oklevelet.

Gyermekkoromtól kezdve érdekelt a művészet, magam is tanultam rajzolni, tanulmányaim is a kultúra felé sodortak. 2004-ben kerültem a Komárom-Esztergom Megyei Múzeumok Igazgatóságához, ahol előbb a tatai várban tárlatvezetőként, majd kommunikációs munkatársként dolgoztam. 2008-ban a múzeum feladatai közé bekerült a megyei közművelődés, mint kötelező szakfeladat, ezen időponttól megyei közművelődési referensként dolgozom. Kevés tapasztalattal, de nagy lelkesedéssel és elszántsággal vetettem magam bele a megyei közművelődés újjászervezésébe, melynek sikeréhez jelentősen hozzájárultak a megyében, a regionális és országos intézményeknél dolgozó kollégák, referensek, akikkel igen jó szakmai és emberi kapcsolatot alakítottam ki. A feladatok elvégzésében szerzett tapasztalatokkal jelentkeztem az intézményvezetői képzésre, hogy szakmai tudásom bővítsem, ismereteim frissítsem.

Szabadidőmben igyekszem minél több időt tölteni a családommal, barátaimmal. Szívesen utazunk, elsősorban Magyarországon, hogy minél jobban megismerjük e csodás ország gyönyörű, alkotásra buzdító tájait, helyeit.