Erdélyi Erzsébet adatlapja

Személyes információk

Erdélyi Erzsébet
Szervezeti egység:Nemzeti Művelődési Intézet Kiemelt Programok Főosztálya
Beosztás:főosztályvezető
Telefonszám:+36 1 611-7540, 36-30-228-5655
E-mail cím: Megjelenítés

Bemutatkozás

Tanulmányaimat Baján, az Eötvös József Főiskolán és a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karán végeztem. 2008 szeptemberétől dolgozom a Pest Megyei Közművelődési Intézetnél (PMKI), kezdetben asszisztensként, később szakmai munkatársként. Feladataim közé tartozott a Megyeházi ajándék – Tájoltatás Pest megyében című projekt bonyolítása, melynek keretében a megye kistelepülésein élőkhöz juttattunk el kulturális programokat.

 

Kiemelt területem volt még a PMKI által kéthavonta megjelentetett Közművelődési Információk című szakmai periodika szerkesztése, amely a megyei kollégák számára hasznos információkat, közösségi művelődésre vonatkozó ismereteket nyújtott, és olyan elért eredményekről, kimagasló szakmai teljesítményekről adott hírt, melyek segítették a megye közművelődési és kulturális életének gazdagodását. 2013 áprilisától a Nemzeti Művelődési Intézet Pest Megyei Irodájának munkatársaként a Kapunyitogató program, az ifjúsági közösségek fejlesztése, a szakmai képzések, továbbképzések és a hungarikum klubok témafelelőse vagyok.

 

2015 januárjától 2016 tavaszáig a Nemzeti Művelődési Intézet Komárom-Esztergom Megyei Irodájában területi koordinátorként dolgoztam, jelenleg a Nemzeti Művelődési Intézet Kiemelt Programok Főosztályát vezetem.