Csathóné Sebők Erika adatlapja

Személyes információk

Csathóné Sebők Erika
Szervezeti egység:Nemzeti Művelődési Intézet Heves Megyei Irodája
Beosztás:területi koordinátor
Telefonszám:+36-1 611-7470, 30 723-0344
E-mail cím: Megjelenítés

Bemutatkozás

 

Tanító, művelődésszervező szakon végeztem Jászberényben a Tanítóképző Főiskolán, kommunikációs szakiránnyal, szakdolgozatom néprajzi vonatkozású témában készült. Kulturális menedzser képzésen vettem részt Budapesten, a KKDSZ Akadémián, diplomamunkámat a közművelődés és az e-pr összefüggéséről készítettem.

 

Elvégeztem a Minőségfejlesztés a közművelődésben képzés I. és II. modulját, valamint a Gazdasági, vezetési és államháztartási ismeretek közművelődési intézményvezetőknek szakmai továbbképzést. Egerszóláton, a Községi Könyvtár munkatársaként rálátásom volt a közgyűjteményi feladatokra. Részt vettem a helyi Civil Kerekasztal létrehozásában és működésében. Több civil szervezet aktív tagjaként személyes tapasztalatom van a nonprofit szektorról. Egerben az első közösségi alapítvány elindulásában közreműködtem.

 

Megalakulásától a Heves Megyei Pedagógiai Szakmai és Közművelődési Szolgáltató Intézmény közművelődési szaktanácsadó munkatársa voltam, jelenleg a Nemzeti Művelődési Intézet Heves Megyei Irodájában módszertani referensként dolgozom.

A megyei feladatellátás kapcsán gyakorlattal rendelkezem közművelődési és kulturális tartalmú adatbázisok kialakításában, civil szektor működésében, amatőr művészeti csoportok gondozásában, fesztiválok, találkozók szervezésében, települési és kistérségi szintű összefogások mentorálásában, kulturális közfoglalkoztatásban.