Kiss Szabolcs adatlapja

Személyes információk

Szervezeti egység:Kiemelt Programok Főosztálya
Beosztás:koordinációs csoportvezető
Telefonszám:+36 1 611-7542
E-mail cím: Megjelenítés

Bemutatkozás

Végzettség: terület- és településfejlesztő geográfus egyetemi diploma, humánerőforrás szakértő egyetemi szakirányú továbbképzés, közművelődési szakember felsőfokú OKJ szakképesítés 

 

Szakmai tapasztalatok: szakmai pályafutásomat 2003-ban a berettyóújfalui térségben kezdtem, ahol térségfejlesztési menedzserként pályázatfigyeléssel, pályázatírással, projektek menedzselésével és szakmai tanácsadással foglalkoztam. Ezt követően kerültem be a közigazgatás rendszerébe és közel egy évtizedig térségfejlesztési, vidékfejlesztési programok koordinációjával, országos menedzserhálózatok irányításával és fejlesztésével, továbbá döntéstámogató és kommunikációs dokumentumok készítésével, jogszabályok, szakanyagok véleményezésével foglalkoztam. Közel egy évig osztályvezetőként irányítottam és képviseltem a Helyi Vidékfejlesztési Irodák országos hálózatát, majd részt vettem a 2007-2013-as időszak LEADER programjában, a LEADER Helyi Akciócsoportok munkájában, képzésében és ellenőrzésében, valamint a 2014-2020 közötti időszakra vonatkozó Vidékfejlesztési Program tervezésében és a kapcsolódó szakmai munkacsoportok munkájában. A 2015. év elejétől kulturális ügyekkel, valamint közösségfejlesztéssel és közösségi tervezéssel, továbbá Európai Uniós pályázati felhívások és jogszabályok készítésével, véleményezésével foglalkoztam az Emberi Erőforrások Minisztériumában. A Nemzeti Művelődési Intézethez 2016. január 1-jén kerültem mint az intézet Európai Uniós és hazai pályázatainak, projektjeinek, valamint a kapcsolódó szakmai programoknak az előkészítését, koordinációját és a megvalósítás folyamatának menedzselését, továbbá a szükséges forrásbevonási feladatokat és a felsővezetői döntéstámogatást ellátó szakember.

 

Jelenlegi munkaterület, főbb feladatok: elsődleges feladatom az EFOP-1.3.1-15 „Cselekvő közösségek – aktív közösségi szerepvállalás” című felhíváshoz kapcsolódó előkészítő, majd a későbbiekben megvalósító tevékenységek ellátása. Ennek keretében koordinációs, kommunikációs, tárgyalási és tanácsadási feladatokat végzek, továbbá szakmai háttéranyagokat, elemzéseket, előadásokat és hivatalos leveleket készítek, valamint folyamatos kapcsolatot tartok a bevont szervezetekkel, személyekkel. Mindezek mellett egyéb pályázatok és szakmai anyagok kezelését, véleményezését és készítését is ellátom.