Gál Tímea adatlapja

Személyes információk

Gál Tímea
Szervezeti egység:Nemzeti Művelődési Intézet Hajdú-Bihar Megyei Irodája
Beosztás:gazdasági ügyintéző
Telefonszám:+36 30-206-2933
E-mail cím: Megjelenítés

Bemutatkozás

Felsőfokú tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen pénzügy-számvitel és vállalkozásfejlesztés mesterszakán végeztem el.  Nappali tagozat mellett az egyik ismert kereskedelmi banknál dolgoztam gyakornokként, ahol nagy segítséget kaptam ahhoz, hogy átláthatóvá váljon több pénzügyi folyamat, mind a vállalati, mind a lakossági szférában.

2014 májusától dolgozom a Nemzeti Művelődési Intézet Hajdú-Bihar Megyei Irodájában gazdasági munkatársként, itt rengeteget tanultam az államháztartás működéséről, fejleszthettem tudásomat, amelyet a hosszú évek során tanultam az egyetemen. Ezen a területen nagy segítségemre vannak a Művelődési Intézet munkatársai, kollégáim.

Szabadidőmben szívesen járok edzőterembe, rendszeresen kocogok, mely segít a nap folyamán felgyülemlett stressz levezetésére. Emellett gyakran járok moziba, koncertekre, színházba.

Munkám során, több területen kell helytállnom, mind gazdasági, mind munkaügyi, mind vezetői feladatok ellátásában. Legjobb tudásom szerint igyekszem elvégezni többrétegű munkakörömet, melyben nagy segítségemre vannak az iroda munkatársai. A jövőben is igyekszem ebben a szellemben elvégezni munkámat, fejleszteni tudásomat, ismeretanyagomat.

Hétköznapjaimat leginkább az alábbi idézet határozza meg: „Az embert nemcsak a tudás, hanem a kitartás, az elszántság, és a hozzáállás teszi naggyá!” (Albert Einstein)