Balatonyi Barbara adatlapja

Személyes információk

Balatonyi Barbara
Szervezeti egység:Nemzeti Művelődési Intézet Baranya Megyei Irodája
Beosztás:megyei módszertani referens
Telefonszám:36-30-928-6252
E-mail cím: Megjelenítés

Bemutatkozás

Balatonyi Barbara vagyok, pécsi születésű „tüke”. A várost és az itt élő embereket jól ismerem, így jelentős kapcsolatrendszerre tettem szert a civil szférában. 2012-ben a Pécsi Tudományegyetem andragógia szakon, művelődésszervező szakirányon diplomáztam.

Érdeklődési körömnek és tanulmányaimnak köszönhetően már hallgatóként tapasztalatot szereztem különböző közművelődési intézményekben. 2009 és 2011 között az egyetem kari könyvtárában dolgoztam önkéntesként, gyakornokként pedig a Várostörténeti, Természettudományi és Néprajzi Múzeumban kiállítások megrendezésében vettem részt, ezért jól ismerem a közgyűjteményekben tevékenykedők feladatait és helyzetét. Mint fiatal kulturális menedzser nyitott vagyok az innovációk és a közművelődés fejlesztési lehetőségei iránt. Örömet szerez, ha emberekkel foglalkozhatok, és kulturális mediátorként munkájukat segíthetem, ösztönözhetem, szervezhetem.

Elengedhetetlennek tartom a civil szféra bevonását a közművelődési életbe, velük partnerként a meglévő közösségek fejlesztését, felpezsdítését, új közösségek kovácsolását. A Baranya Megyei Iroda tagjaként munkámat ezen elv szellemében végzem.