Matyasovszky Margit adatlapja

Személyes információk

Matyasovszky Margit
Szervezeti egység:Nemzeti Művelődési Intézet Szakmai Módszertani Főosztály
Beosztás:módszertani referens
Telefonszám:+36 1 611-7561, 30/867-9805
E-mail cím: Megjelenítés

Bemutatkozás

Végzettség: művelődésszervező szak, protokoll és térségfejlesztő szakirány vidékfejlesztési menedzsment és marketing tanácsadó
2007-ben Szombathelyen a Berzsenyi Dániel Főiskolán, művelődésszervező - protokoll szakirány valamint térségfejlesző képesítést szereztem. 2011-ben a Budapesti Corvinus Egyetem Kertészettudományi Karán Vidékfejlesztési menedzsment és marketing tanácsadóként diplomáztam.

Szakmai tapasztalatok: Zala megyei kistelepülések Zalaszentiván, Alibánfa, Zalaszentlőrinc és Egervár községek fiataljait fogtam össze, mint ifjúsági referens. A fiatalok segítése a kulturális programok koordinálása valamint a rendezvényekhez az anyagi forrás megtalálása volt a feladatom. Terveztem és megvalósítottam települési kulturális rendezvényeket, pályázatokat mindhárom szektor részére. A CKÖ munkáját segítettem. Az önkormányzatoknál töltött évek után a civil szektorban, mint projektmenedzser dolgoztam. Tevékenykedtem Lentiben a vidéken élő nők helyzetének javításán a tagság tanulási törekvéseinek támogatásával. 2008-tól Vasváron a Mérték Egyesületnél dolgoztam HVI irodavezetőként, az alakuló LEADER Akciócsoportok létrejöttének motiválása a sajátos, egyedi térségi adottságokra építő, testre szabott HVS elkészítésének koordinálása tartozott a munkakörömbe. Segítettem a HACS létrejöttét valamint az önkormányzatok, vállalkozók és a civil szervezetek információ áramoltatását, projektgenerálását.