Zádori Judit adatlapja

Személyes információk

Zádori Judit
Szervezeti egység:Nemzeti Művelődési Intézet Pest Megyei Irodája
Beosztás:megyei módszertani referens
Telefonszám:30-228-3680
E-mail cím: Megjelenítés

Bemutatkozás

Jelenlegi feladatok: 2014 márciusa óta vagyok a Nemzeti Művelődési Intézet Pest Megyei Irodájának módszertani referense. Feladatom a közművelődési, szakmai – módszertani, tanácsadói és szolgáltató feladatok ellátása Pest megyében. Ezen belül a művészeti közösségek módszertani segítség nyújtása és az együttműködésben megvalósuló szakmai feladatok ellátása a területem.

Szakmai képesítés: okleveles művelődésszervező

Szakmai tapasztalatok: Kulturális területen közművelődési közintézményekben közel harminc éves munkatapasztalattal rendelkezem. Települési szinten, többfunkciós városi intézményben kezdtem meg a pályám, majd pályázattal lettem megyei szintű szolgáltató intézmény művészeti referense. Budapesten másfél évig a kulturális szakképzésben dolgozva a felsőoktatás felnőttképzési gyakorlatát ismertem meg. A Nemzeti Művelődési Intézet jogelődjénél 2006-ban helyezkedtem el a Művészeti Programok Főosztályán. Az elmúlt években dolgoztam a Művelődési Intézet Vizsgaközpontjában a Szakkönyvtár és Dokumentumtárában, négy hónapot az EMMI Kultúráért Felelős Államtitkárságán, a Közgyűjteményi Főosztályon. Szakmai kihívást jelentett a frissen alakuló Stratégiai és Fejlesztési Főosztályon, s annak Hatósági Osztályán helyt állni.

Szakmai tevékenységem során számtalan települési, térségi, országos, határon átívelő és nemzetközi hatókörű közösségi művelődési projekt megvalósításában vettem részt.

Okmánnyal igazolt nyelvismeret: Német (B2)