Tóthné Hajmási Izabella adatlapja

Személyes információk

Tóthné Hajmási Izabella
Szervezeti egység:Nemzeti Művelődési Intézet Győr-Moson Sopron Megyei Irodája
Beosztás:
Telefonszám:36-30-867-1862
E-mail cím: Megjelenítés

Bemutatkozás

A győri Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskola tanító szakán végeztem 1983-ban, majd népművelő diplomát szereztem a Janus Pannonius Tudományegyetem Tanárképző Karán Pécsett 1998-ban. 2008-ban a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karán művelődésszervező szakon végeztem.

Győrben a Kovács Margit ÁMK-ban és a Balázs Béla ÁMK-ban dolgoztam 1993-ig, amelyekben gyermekprogramok szervezése – játszóházak, színházi előadások, rendhagyó órák – volt a feladatom.
1989-ben Művelődési Minisztériumi Dicséretben részesültem.
1993-tól 2004-ig a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban dolgoztam, amelyben kiállítások szervezése, az amatőr művészeti területek tartoztak a tevékenységi körömbe, úgymint a képzőművészet, népzene, kórusművészet.
2005-től 2013-ig a Bartók Béla Megyei Művelődési Központ Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság ügyvezető igazgatója voltam, amely vezetésem ideje alatt vált felnőttképzési intézménnyé. A Tanulással a jövőért című TÁMOP projekt projektmenedzseri feladatait láttam el.
Szakmai tevékenységemet az új feladatok iránti nyitottság és a közművelődési tevékenység iránti elkötelezettség jellemzi.